Usnjene sedežne garniture po meri

Usnjene sedežne garniturepo naročilu imajo pestro in dolgo zgodovino, saj so se prva temu podobna sedišča pojavila v Egiptu in Perziji že nekaj manj kot 2000 let pred našim štetjem. Takrat in tudi še mnogo kasneje je bil takšen izdelek znamenje prestiža in bogastva, danes pa vam lahko kakovostne usnjene sedežne garniture z ležiščem izdelamo po izjemno ugodni ceni. Iščete sedežne garniture po meri v Ljubljani? Oglasite se pri nas in si oglejte našo ponudbo. Prepričani smo, da boste zadovoljni.

 

Prednosti usnjene sedežne garniture po naročilu

Usnjene sedežne garniture po meriUsnje ima prav posebne lastnosti. Najprej je treba poudariti, da gre za naraven material, ki je izjemno trpežen in zahteva minimalno vzdrževanja. Čiščenje usnjene sedežne garniture po naročilu je popolnoma preprosto, saj se tekočine vanjo ne vpijejo in jih lahko le pobrišete. Poleg tega so izjemno primerne za družine z majhnimi otroki, saj boste z usnja zlahka obrisali različne madeže in odstranili prah ali drobtine. Vse, kar potrebujejo sedežne garniture po meri, če so seveda izdelane iz usnja, je to, da jih občasno očistite s temu namenjenimi čistili, ki jih seveda tudi dobite pri nas. Tako boste usnje očistili in obnovili, ne da bi ga poškodovali z neustreznimi čistili. Po naročilu vam zdelamo tudi sedežne garniture z ležiščem, na katerih se boste lahko dobro naspali. Ker se v usnju ne nabirajo pršice in prah, nudi zdravo spalno okolje.

 

Usnjene sedežne garniture za vse letne čase

Izdelava sedežnih garnitur po naročilu je naša osnovna dejavnost, ki jo opravljamo že vrsto let. Včasih nas potencialna stranka, ki še nikoli ni imela usnjene sedežne garniture po meri, vpraša, če drži, da je usnje poleti vroče in lepljivo, pozimi pa mrzlo. Vsi, ki ste ga že preizkusili, veste da so to prazne marnje. Usnje se prilagodi sobni temperaturi in je vedno prijetno za sedenje. Na njem lahko udobno sedite ali ležite, brez bojazni, da se bodo dlake zapičile v sedežno garnituro, pa se vam lahko pridruži tudi štirinožni prijatelj.

 

Oglejte si našo ponudbo sedežnih garnitur.