Usnjene sedežne garniture po naročilu – sodobnost in klasika

Usnjene sedežne garniture se kljub drugim materialom, kot so na primer mikrovlakna, ohranjajo na trgu že desetletja. Razlog za to je poleg čudovitega videza tudi dejstvo, da je čiščenje usnjene sedežne garniture enostavno, kar je bistvena informacija pri odločanju za nakup. Izkušnje kažejo, da je na primer kotna sedežna garnitura, ki je izdelana iz usnja, primernejša tako za družine z otroki kot tiste z domačimi ljubljenčki, saj lahko polito tekočino, dlako in druge 'nezgode' preprosto obrišete. Usnjene sedežne garniture po naročilu so resnično lepe, lahko so popolnoma klasične oblike, lahko se odločite za moderen videz, najpomembnejše pa je, da je čiščenje usnjene sedežne garniture mačji kašelj, ne glede na to, ali je to kotna sedežna garnitura, kavč z ležiščem, trosed, tabure ali sedalna vreča.

 

Čiščenje usnjene sedežne garniture

Usnjene sedežne garniture so primerne za sodobno ali bolj tradicionalno opremljen prostor, saj se lahko njihov videz popolnoma prilagodi vašim željam. Usnjena kotna sedežna garnitura po naročilu bo polepšala kateri koli prostor, ne glede na velikost. Čiščenje usnjene sedežne garniture je povsem enostavno, saj vam v našem salonu nudimo set za čiščenje oziroma vzdrževanje usnja, s katerim boste z občasno nego poskrbeli za čudovit videz vaše usnjene sedežne garniture. Vsakodnevni prah ali polite tekočino pa zgolj obrišete in težava je rešena. Si predstavljate, da otrok s hrano popacka trosed iz običajne tkanine? Vaša kotna sedežna garnitura iz usnja je lahko igrišče za otroka ali pasje ležišče, pa ne boste imeli težav s čiščenjem.

 

Usnjene sedežne garniture po meri

Mnogi ljudje imajo napačno predstavo, da je na primer kotna sedežna garnitura, izdelana po meri, precej dražja, kot so serijsko izdelani izdelki. A dejansko ni tako. Kakovostno izdelani serijski izdelki, na primer usnjene sedežne garniture, so precej dražji, kot si večina predstavlja. Cenejši pa so seveda izdelki iz slabših materialov in nekakovostne izdelave. Pri nas dobite po meri izdelano sedežno pohištvo iz najbolj kakovostnih materialov, izdelke za čiščenje usnjene sedežne garniture, ležišča, oblazinjene postelje, jedilne kote, tabureje, počivalnike, pa tudi kakšna sedalna vreča se bo našla.

 

Usnjena kotna sedežna garnitura