KAKO Z OBLIKOVALCEM DO UNIKATNE SPLETNE STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI : Viljem Grošelj s.p., Lahovče 83, Lahovče

Kako povečati obiskanost spletnih strani

Obiskanost spletnih strani je odvisna od veliko različnih dejavnikov. Kako je podjetje vidno na iskalnikih za različne ključne besede (seo optimizacija), kakšna je konkurenca v posamezni branži, kje se nahajajo njihovi kupci. Ob nastopih na sejmu se ponavadi drastično poveča obisk spletne strani, kar velja izkoristiti. Prav tako tudi z televizijskimi oglasi, pojavljanjem v različnih časopisih in seveda tudi na družabnih omrežjih, e- mail kampanje.... Odvisno od tega ali je podjetje usmerjeno h končnim kupcem ali podjetjem je odvisna tudi odločitev kako narediti spletno stran, kjer bodo postavljeni meniji ali obrazci za povpraševanje. Pri tem lahko veliko pomaga tudi oblikovalec spletnih strani, ki naredi spletno stran unikatno in prilagojeno potrebam stranke.

Vsisi
 
Grošelj

Želite imeti vrhunske izdelke Viljem Grošelj s.p.?

Podjetje Viljem Grošelj s.p. je mlado podjetje, ki izdeluje vrhunske sedežne garniture po meri. Svetujejo pri vseh vrstah oblazinjenega pohištva, ki so ga pridobivali več kot 10 let. Stranki nudijo individualni pristop, saj je pri opremi prostora zelo pomembno tudi počutje stranke. Stranki želijo vedno ponudijo nekaj inovativnega, zato tudi sami oblikujejo izdelke. Če želite kvalitetne izdelke in storitve se obrnite na podjetje Grošelj.

 

Kako izbrati pravi program za izdelavo spletne strani?

Pri izdelavi spletne strani je pomembno določiti kakšen je njen namen, komu je namenjena in na kakšen način se bo tudi kasneje lahko nadgrajevala. Prav tako je pomembno na kakšen način se bo generiral obisk na spletni strani, kako enostavno je njeno urejanje. Od tega je odvisen tudi izbor programa za izdelavo spletne strani. Tisti najbolj spretni ga lahko uporabljajo sami, za večino je najboljše, da izberejo strokovnjaka na tem področju. V podjetju Vsi.si d.o.o. uporabljamo svoj CMS program, ki je enostaven in prijazen uporabniku.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Deveta vasIzdelava spletne strani EPRIMIzdelava spletne strani Rolete KosecIzdelava spletne strani The Cleaner Izdelava spletne strani NK HrastnikIzdelava spletne strani A-les Kuhinje

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.