Postelja po meri za vaše mirno spanje pravičnega

Postelja po meri s predalomPostelja po meri vsakega spalca je edino, kar je sprejemljivo, saj v postelji preživimo približno tretjino življenja. Posteljni okvir je ena od osrednjih točk našega bivališča. Postelja po meri je zato eden najpomembnejših proizvodov, ki jih izdeluje naše podjetje. Pri nas se dobi tudi postelja s predalom, saj se zavedamo, da je v naših bivališčih dandanes vedno premalo prostora, ne gleda na to, da se njihova kvadratura iz desetletja v desetletje povečuje. Postelja s predalom vam tako omogoči nov prostor, skrit pod posteljo, kamor boste lahko spravili posteljnino ali kaj drugega. Sedežna garnitura z ležiščem, sedežne garniture, fotelji – vse to in še več dobite v našem Salon V + grošelj.

 

Najboljša postelja po meri je postelja s predalom

Postelja po meri je zadeva, za katero menimo, da bi jo moral imeti vsak. Naše podjetje vam izdela oblazinjen posteljni okvir in vse drugo, kar spada zraven. Posebej zanimiva postelja po meri je postelja s predalom zaradi svoje praktičnosti. Postelja s predalom je tako proizvod, za katerega se odloča vse več kupcev. Oblazinjen posteljni okvir je še posebej zanimiv, ker si lahko sami izberete blago. Za sedežne garniture uporabljamo isto blago, tako da vam lahko izdelamo tudi sedežne po meri. Sedežne garniture po meri so tako lahko izdelane iz istega blaga kot vaš posteljni okvir. Seveda pa si lahko omislite tudi usnjene sedežne garniture.

 

Postelja po meri je lahko tudi sedežna garnitura

Posteljni okvir se lahko skriva tudi v sedežni garnituri. Tako lahko prihranite pri prostoru in sedežno garnituro zvečer spremenite v posteljo. Tako moderne sedežne garniture ponoči postanejo posteljni okvir, na katerem se boste lahko mirno zavili v blagodejen spanec. Sedežna garnitura z ležiščem je čedalje bolj trendovska. Kako tudi ne? Sedežne garniture, fotelji in drugo uživaško pohištvo je vedno cenjeno in zaželeno. V Salonu V + grošelj se tega še kako dobro zavedamo.