Kvalitetne kotne sedežne garniture

Predvsem v manjših dnevnih sobah je kotna sedežna garnitura pogosta izbira, saj je dejansko najbolj praktična, če na voljo nimate dovolj prostora za dva kavča ali več foteljev. Prednost po meri izdelanega pohištva je vedno v tem, da dobite tisto, kar si želite – tako v smislu velikosti kot glede oblike, barve in funkcionalnosti. Izdelava modernih kvalitetnih sedežnih garnitur z ležiščem se lahko popolnoma prilagodi željam stranke in to je bistvo nove sedežne garniture. Obnova starih garnitur in oblazinjenega pohištva je prav tako del naše ponudbe, a včasih je bolje, da se odločite za novo. Ne glede na to, kakšna je vaša idealna kotna sedežna garnitura iz blaga, vam jo lahko izdelamo.

 

Izdelava sedežnih garnitur po meri

Kotna sedežna garnitura - obnova in izdelavaV našem tapetništvu so vam na voljo tudi kvalitetne sedežne garniture z ležiščem in predalom, kotne sedežne garniture ali takšne z več zofami in fotelji. Kotna sedežna garnitura po meri ima lahko različno dolge posamezne stranice, pač odvisno od tega, kakšna je vaša dnevna soba in kako jo nameravate postaviti. Ker so vsi naši izdelki prilagojeni potrebam in željam naših strank, pravega oblazinjenega pohištva ni težko najti.
Le zaupajte nam svoje želje, mi pa vam bomo pokazali številne možnosti, ki jih ponuja sodobno tapetništvo – od klasičnih kosov do sodobnih oblik, materialov in barv.

 

Sedežne garniture z ležiščem – obnova

Med naše dejavnosti ne spada samo izdelava sedežnih garnitur z ležiščem, ampak jih tudi obnavljamo. Je vaša kotna sedežna garnitura iz blaga že nekoliko obrabljena, pa si ne želite kupiti nove sedežne garniture? Blago se lahko obrabi, medtem ko je ogrodje in oblazinjenje še popolnoma dobro. Brez skrbi: vaša kotna sedežna garnitura iz blaga bo kmalu videti kot nova. Izberite si novo blago in kot bi mignil boste imeli v dnevni sobi udobno kvalitetno garnituro v novi preobleki.