Usnjena sedežna garnitura po meri

Zakaj je sedežna garnitura po meri dobra odločitev, najbrž veste vsi, ki ste se že kdaj odločili zanjo. Ne glede na to, ali so vam bolj pri srcu sedežen garniture s posteljo oziroma kavči z ležiščem ali pa na primer kotne garniture brez ležišča, je bistvenega pomena to, da je izdelek, ki ga naredimo v podjetju V + Grošelj, narejen za vas in po vaših željah. Usnjena sedežna garnitura, takšna iz mikrovlaken ali drugih materialov – prav v vsem se prilagodimo vašim željam in potrebam. Če ne želite sedežne garniture s posteljo, je lahko vaša sedežna garnitura po meri brez nje. Po želji vam, lahko v enaki barvi izdelamo tudi tabure. Tudi mere natanko prilagodimo vaši dnevni sobi, med tako rekoč nešteto barvami in materiali pa boste zlahka našli kaj zase.

 

Sedežne garniture s posteljo

Sedežna garnitura po meri je vedno izdelana tako, kot si želi stranka, kar je tudi razlog, da se ljudje velikokrat odločajo zanje. Usnjena sedežna garnitura, na primer, je lahko natanko takšna, kot si želite. Sedežne garniture s posteljo oziroma kavči z ležiščem so še posebno praktična izbira, saj se v nekaj trenutkih spremenijo v udobno ležišče. Tako lahko čez dan udobno sedite na kavču, zvečer pa ga preprosto raztegnete in se uležete. Zaradi kakovostnega mehanizma bo sedežna garnitura po meri prenesla veliko raztegovanj, na kakovostni postelji pa lahko uživate vi, vaši gostje ali pa otroci med igro.

 

Sedežna garnitura po meri iz različnih materialov

Usnjena sedežna garnitura je še vedno izjemno priljubljena – tako zaradi svojega videza kot tudi zaradi praktičnosti. Pogosta izbira so tudi mikrovlakna. Sedežna garnitura po meri je zato najboljša izbira, saj lahko prosto izbirate med materiali in oblikami. Če vam je všeč usnjena sedežna garnitura, ki ste ga videli v našem salonu, a bi raje imeli na primer mikrovlakna, vam jo bomo izdelali. Sedežne garniture s posteljo lahko dopolni ujemajoč tabure, lahko pa izberete tudi kavč in dva počivalnika ali pa sedalno vrečo. V saloni V+Grošelj imamo na voljo vse, kar potrebujete za udobno in lepo dnevno sobo.

Usnjena sedežna garnitura po meri