Sedežne garniture z ležiščem oziroma posteljo

Sedežne garniture z ležiščem so nekoč veljale za ustrezno začasno oziroma rezervno ležišče, za stalno uporabo pa sedežne garniture s posteljo niso bile primerne. Danes to ne velja več – vsaj za naše sedežne garniture po meri ne. Saj imajo izjemno kakovostno ležišče, ki ga lahko vsak dan uporabljate. Za starejše sedežne garniture obnova pomeni cenejšo rešitev kot nakup nove, če je seveda ogrodje še dobro. Ta je mogoča tako za sedežne garniture z ležiščem kot tudi za drugo oblazinjeno pohištvo. Ne glede na to, ali so sedežne garniture usnjene, iz mikrovlaken ali druge tkanine, jih je mogoče obnoviti.

 

Sedežne garniture z ležiščem Sedežna garnitura z ležiščem ali posteljo

 

Sedežne garniture – obnova

Sedežne garniture z ležiščem oziroma sedežen garniture s posteljo so nadvse praktične, saj jih zlahka spremenite v različno velika ležišča. Kaj pa starejše sedežne garniture? Obnova je sicer mogoča pri vsem oblazinjenem pohištvu, a treba se je zavedati, da morda pri vseh starejših modelih, pa naj gre za sedežne garniture s posteljo, fotelje, naslonjače, tabureje ali drugo pohištvo, takšno obnavljanje ni več smiselno, saj je ceneje, če si privoščite nove sedežne garniture po meri. Sicer pa sedežne garniture obnova spremeni v tako lepe kose pohištva, da so videti popolnoma novi. Tako bodo sedežne garniture z ležiščem ponovno zaživele v vsem svojem sijaju.

 

Sedežne garniture z ležiščem za goste ali namesto postelje

Sedežne garniture s posteljo so zelo priljubljene, saj se ne glede na to, iz kakšnega materiala so izdelane (tudi če so sedežne garniture usnjene), v trenutku spremenijo v udobno posteljo. Lahko jo postavite v sobo za goste, kot dodatno ležišče v otroško ali mladinsko sobo ali pa jo v manjšem stanovanju podnevi uporabljate kot sedežno garnituro, ponoči pa jo raztegnete, se dobro naspite, zjutraj pa jo hitro spet zložite. Če gre za starejše sedežne garniture, obnova lahko spremeni neugledne sedežne garniture z ležiščem v pohištvo, ki ponovno zaživi. V podjetju V + Grošelj vam bomo izdelali novo oblazinjeno pohištvo po meri ali pa obnovili starega.

Sedežne garniture obnova