Čiščenje usnjene sedežne garniture z našimi izdelki je enostavno

Čiščenje usnjene sedežne garniture podjetja Grošelj bo enostavno, njihov nakup pa ugoden, saj so kvalitetne in izdelane po izredno ugodni ceni. Smo mlado podjetje na področju prodaje, proizvodnje in svetovanja za vse vrste oblazinjenega pohištva, med drugimi nudimo sedežne garniture usnjene, okrasne blazine, počivalnike, tabureje, oblazinjene postelje in še in še. Skozi desetletje delovanja smo pridobili bogate izkušnje, s pomočjo katerih vam nudimo strokovnost, prijaznost, natančnost, točnost in poštenost.

 

Čiščenje usnjene sedežne garniture brez težav

Sedežne garniture usnjene ne zahtevajo posebne pozornosti za vzdrževanje, saj madeže iz njih praviloma lahko odstranjujemo zgolj s suho krpo ali mokro krpo z blagim milom. Za bolj trdovratne madeže je priporočljivo uporabiti čistilo za usnje, ki je potrjeno s strani proizvajalca in ki ga pred uporabo preizkusimo na skritem delu usnjene sedežne garniture. Čiščenje usnjene sedežne garniture bo lažje, če usnje enkrat letno premažemo z zaščitno kremo, ki bo usnje navlažila in ga naredila mehkega in voljnega. Najprimernejši čas za to je pred zimo, ker je pozimi zaradi ogrevanja zrak suh in je takrat potrebno usnje navlažiti, da dobi potrebno vlago.

 

Pestra izbira usnjenih sedežnih garnitur Udobna sedežna garnitura

 

Usnjene sedežne garniture akcija

Niso pa sedežne garniture samo usnjene, pač pa so lahko narejene tudi iz mikrovlaken, tkanine ali drugih materialov. Ob izdelavi se popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam in ustvarimo sedežne garniture po vaši meri. Res pa je, da je čiščenje usnjene sedežne garniture najenostavnejše. Lahko jih dobite v različnih velikostih in oblikah, vanje lahko vgradite ležišče za vsakodnevno spanje ter predal za shranjevanje posteljnine ali za drugačen namen.

 

Sedežne garniture usnjene za vsak prostor in dom

Ne glede na to ali so vaše sedežne garniture usnjene ali iz drugih materialov, bodo vašemu domu dale poseben pečat. Izberite barvo, velikost in material, ki se bo najlepše podal v vašo dnevno sobo ali druge prostore vašega doma. V podjetju Grošelj vam z veseljem naredimo sedežno garnituro po meri - po vaših željah. Vabljeni!