Sedežne garniture z ležiščem za prave uživače

Le kaj je lepšega in bolj prijetnega, kot zavaliti se v zavetje svoje sedežne garniture z ležiščem po napornem delovniku. V časih, ko nas na vsakem koraku strašijo z novimi in novimi političnimi, gospodarskimi in drugimi krizami, so morda le naše sedežne garniture z ležiščem edino zavetje, edino polje varnosti, ki nam še ostane. V Salonu V + grošelj lahko dobite izvrstne sedežne garniture z ležiščem. Izdelamo vam tudi sedežne po meri – za njih si lahko izberete tudi poljubno blago za sedežne garniture. Na voljo imamo tudi oblazinjene postelje in počivalnike, da bo vaše udobje popolno.

 

Sedežne po meri lahko vstavite v vsak kotiček vašega doma

Imate težavo, da ne dobite sedežne garniture z ležiščem, ker je ne morete postaviti tam, kjer vam ustreza, mere vnaprej izdelanih sedežnih garnitur pa niso prave za vas? V Salonu + grošelj vam izdelamo sedežne po meri, za katere uporabimo vrhunsko blago za sedežne garniture. Naše sedežne po meri se bodo tako popolnoma prilegale v vaš kotiček, kjer se boste lahko mirno in sproščeno zavalili na blago za sedežne garniture in se prepustili užitku počitka.

 

Blago za sedežne garniture z ležiščem si lahko izberete sami

Sedežne garniture z ležiščemSedežne garniture z ležiščem izdelujemo sami, tako da si lahko vi sami iz našega asortimana izberete vaše priljubljeno blago za sedežne garniture po meri. Verjemite, da imamo na razpolago res najboljše in najlepše blago za sedežne garniture. S taistim blagom vam lahko izdelamo tudi oblazinjene postelje in počivalnike. Seveda pa vam lahko ponudimo še usnjene sedežne garniture, moderne sedežne garniture. Pri nas vas čakata tudi postelja s predalom ali posteljni okvir. V Salonu V + grošelj nam je najbolj pomembno, da ste naše stranke maksimalno zadovoljne za našimi izdelki, saj se zavedamo, da na njih preživite ogromno svojega časa. Zato se trudimo, da pri izdelavi izdelkov za vas povezujemo našo kreativnost za vašimi željami in seveda sledimo temeljni zapovedi – zapovedi udobja.