Različni počivalniki

počivalniki za dnevno soboPoleg sedežnih garnitur, oblazinjenih postelj in sedalnih vreč so vam pri nas na voljo tudi počivalniki za dnevno sobo ali za kateri koli drug prostor. Vanj se boste lahko udobno zleknili in si oddahnili po napornem dnevu. Zofe in počivalniki so vam na voljo v različnih barvah, oblikah in materialih. Del vaše sedežne garniture so lahko tudi tabureji, ki so praktičen in estetski dodatek. V Tapetništvu Grošelj smo vam pripravili nekaj različnih počivalnikov, lahko pa seveda pridete k nam s svojo idejo in počivalnik ali tabure vam bomo izdelali po meri.

Naše sedežne garniture, počivalniki, fotelji in celo naša oblazinjena ogledala so izdelani iz najbolj kakovostnih materialov in vam bodo služili vrsto ker.

 

Počivalniki za dnevno sobo ali spalnico

Počivalniki spadajo med najbolj priljubljene kose pohištva, saj so zelo praktični. Lahko jih postavite poleg zofe v dnevno sobo, lahko pa stojijo na primer v spalnici ob postelji. Počivalniki, fotelji, tabureji in drugo oblazinjeno pohištvo so lahko poljubnih barv. Če vam ustreza, so lahko izdelani iz enakega materiala, lahko pa se odločite za bolj izzivalen videz in na primer izberete različne materiale v enaki barvi, ali pa enak material v različnih barvah. Tako boste v prostor s počivalniki vnesli nekaj pestrosti in raznolikosti.

Tabureji

Tabure je nizek stol brez naslonjala in naslonov za roke. Tabureji in stolčki za dnevne sobe se lahko uporabljajo za sedenje, lahko pa služijo tudi za to, da sedite na počivalniku ali fotelju in nanj naslonite noge. Lahko so enake barve in iz istega materiala kot počivalniki, ni pa nujno, saj se lahko odločite za drznejše kombinacije in so počivalniki za dnevno sobo v eni, stolček pa v drugi barvi. Ali pa jih s počivalniki in drugim pohištvom povežete tako, da so različne barve, imajo pa 'rdečo nit' – da se na primer v vseh pojavi enak odtenek ali enak material. Vi se odločite, mi pa vam bomo izdelali, kar si boste zaželeli.

 

Oglejte si našo ponudbo počivalnikov.