Sedalna vreča – udobje za zdravo sedenje

Sedalna vreča za sedenjeSedalna vreča oziroma vreča za sedenje je v zadnjih dvajsetih letih spet postala izjemno priljubljena. Po neverjetni priljubljenosti, ki jo je doživela ob koncu šestdesetih in začetku sedemdesetih let prejšnjega stoletja, so jo za kratek čas zamenjali drugi kosi sedežnega pohištva, v novem tisočletju pa je sedalna vreča spet deležna velike pozornosti. In lahko rečemo, da po pravici, saj so sedalne vreče neverjeten kos pohištva. Po eni strani gre za popolnoma preprosto vrečo, v kateri je nekakšno polnilo – brez zapletenih linij in načrtovanja. Po drugi strani pa sedalna vreča dopušča neverjetne oblikovalske možnosti in omogoča izjemno zdravo sedenje v različnih položajih.

 

Sedalne vreče za mladino in odrasle

Sedalna vreča je zaradi udobja, ki ga ponuja, in zaradi izjemnega videza priljubljena tako pri otrocih in mladini kot pri starejših. Nudijo odličen počitek po napornem dnevu. V vreče za sedenje se lahko udobno usedete, lahko pa se vanje uležete in malce zadremate. Ker se popolnoma prilagodijo obliki telesa, so koristne za hrbtenico in sproščajo napete mišice. Sedalna vreča zaradi svojega polnila 'objame' vaše telo, kar pomeni, da se pritisk enakomerno razporedi in se na njih resnično spočijete. Prenesejo pa tudi malce bolj živahno uporabo – igro otrok ali hišnih ljubljenčkov.

Sedalna vreča v različnih barvah, materialih in velikostih

Pri nas lahko dobite vreče za sedenje v različnih velikostih, materialih in barvah. Za otroke so na voljo nekoliko manjše sedalne vreče, izbira mladih je pogosto sedalna vreča norih in pisanih barv, odrasli pa si pogosto zaželijo, da je njihova sedalna vreča enake barve kot sedežna garnitura. Če se sprašujete, kje kupiti sedalne vreče, se oglasite v našem salonu ali pa si oglejte ponudbo na spletni strani.

Sedalna vreča tudi za hišnega ljubljenčka

Kar nekaj naših strank nam je povedalo, da je njihova sedalna vreča postala najljubše ležišče njihovega psa ali mačke. Čeprav niso prvotno namenjene živalim, pa one dobro vedo, kako udobne in prijetne so sedalne vreče. Cena je odvisna od njihove velikosti in izbranega materiala, svetujemo pa vam, da za hišne ljubljenčke izberete usnje ali mikrovlakna, ki ju zlahka očistite.