Oblazinjene postelje

Če si želite posebno urejeno spalnico, so oblazinjene postelje po meri brez dvoma prava izbira. Čeprav se zdi morda postransko, pa je že dolgo znano dejstvo, da je kakovostna postelja izjemno pomembna za dober in sproščujoč počitek. Naše oblazinjene postelje vas bodo zaradi kakovostne izdelave in materialov, ki jih uporabljamo, uspavale, kot bi mignil. Če vam je bolj pri srcu postelja s predali ali pa želite posteljni okvir nestandardnih dimenzij, pokličite v naš salon in nam povejte, kaj potrebujete in pomagali vam bomo.

 

Oblazinjene postelje različnih velikosti

V tapetništvu Grošelj imamo ves čas na razpolago oblazinjene postelje naslednjih dimenzij:

  • oblazinjene postelje 120 x 200
  • oblazinjene postelje 140 x 200
  • oblazinjene postelje 160 x 200
  • oblazinjene postelje 180 x 200
  • oblazinjene postelje 200 x 200
  • oblazinjene postelje  90 x 200

Oblazinjene postelje po meri
Če želite posteljni okvir drugačnih dimenzij, vam seveda lahko ponudimo oblazinjene postelje po meri. Njihova temeljna prednost je seveda v tem, da sami izberete takšno velikost, kot vam ustreza. V današnjem hitrem tempu življenja je še posebno pomembno, da se dobro naspite. Za to potrebujete kakovostno posteljo, ki vam povsem ustreza. Lahko so to velike zakonske oblazinjene postelje za ogromno spalnico, lahko manjša postelja s predali, v katere lahko pospravite posteljnino, v vsakem primeru pa takšna, da je izdelana po meri prostora in uporabnika.

 

Različne oblike, materiali in barve za oblazinjene postelje po meri

Naše oblazinjene postelje so izdelane po naročilu, kar pomeni, da lahko za oblazinjen posteljni okvir izbirate med različnimi vrhunskimi materiali, od usnja do mikrofibre in drugih materialov. Oblazinjene postelje so vam na voljo tako rekoč v kakršni koli barvi in velikosti, saj si sami izberete tudi barvo, ki se najbolj ujema z vzdušjem v vaši spalnici. Če temu dodate še oblazinjen počivalnik, tabure, naslonjač ali celo čudovito ogledalo z usnjenim okvirjem, bo vtis popoln. Zagotovite si eleganten in drzen videz, ki ga lahko ponudijo le oblazinjene postelje.

 

Oglejte si našo ponudbo oblazinjenih postelj.