Oblazinjeno pohištvo za vse okuse

Oblazinjeno pohištvo je najbrž eden od tistih pohištvenih elementov, brez katerega si ne znamo predstavljati dnevne sobe. Najbrž celo kuhinje ne, saj so danes redki jedilni koti ali jedilniški stoli, ki niso oblazinjeni. V podjetju V + Grošelj so vam na voljo različne sedežne garniture z ležiščem in predalom, počivalniki, dvosedi, sedalne vreče, usnjene sedežne, garniture iz tkanine ali mikrovlaken, celo oblazinjene postelje, jedilni koti in ogledala. Oblazinjeno pohištvo je prava izbira, ne glede na to, ali so vam všeč moderne sedežne garniture, usnjene sedežne, sedežne garniture z ležiščem in predalom ali sedežna garnitura po meri. Slednje imajo seveda veliko prednost, da so narejene natanko tako, kot si želite.

 

Usnjene sedežne garniture so praktične in lepe

Usnjene sedežne garniture z ležiščemOblazinjeno pohištvo je posledica težnje, da bi nam bilo med sedenjem čim bolj udobno. Pri tem pa seveda ne gre pozabiti na to, da mora biti pohištvo ne samo udobno, ampak tudi sicer praktično, zanemarljiva pa ni niti estetska komponenta. Pravzaprav je slednja celo najpomembnejši dejavnik pri izbiri. Sedežne garniture z ležiščem in predalom so na primer odličen primer, kako izkoristiti prostor, ki nam je na voljo. Usnjene sedežne pa si ljudje izberejo tako zaradi videza kot zaradi praktičnega čiščenja. Trenutno so moderne sedežne garniture ravnih linij in enostavnega dizajna, klasično oblikovano oblazinjeno pohištvo pa tako ali tako ni nikoli iz mode.

 

Sedežne garniture z ležiščem in predalom

Oblazinjeno pohištvo dnevne sobe (na primer usnjene sedežne) je lahko poleg sedenja namenjeno tudi spanju, še posebno, če na primer živite v manjšem stanovanju ali pa pogosto pri vas prespijo gostje. Sedežne garniture z ležiščem in predalom so izjemno praktične, saj lahko v predale shranite marsikaj, od posteljnine do dodatnih odej in vzglavnikov. Pa tudi igrače ali stvari, ki jih manjkrat uporabljate. Poleg tega je takšno oblazinjeno pohištvo izredno udobna postelja. Sedežna garnitura po meri bo videti tako, kot vam ustreza, hkrati pa jo boste hitro spremenili v udobno ležišče.