Moderne sedežne garniture in kavči z ležiščem za sodobne dnevne sobe

Moderne sedežne garniture z ležiščemVas zanima, kakšne so moderne sedežne garniture? Zadnji trendi še vedno ostajajo pri enostavni obliki, pravokotnih linijah, brez nepotrebnih dodatkov in okrasja. Ne glede na to, ali gre za kotne sedežne garniture z ležiščem, fotelje, dvosede in tabureje ali pa so vam bolj všeč kavči z ležiščem, so trenutno moderne sedežne garniture predvsem v črnih, belih in sivih odtenkih. Morda tudi pastelih, kakšne bolj živahne barve pa so redkejše. V podjetju V + Grošelj se prilagajamo sodobnim trendom, obenem pa svojim strankam ponujamo tudi klasične kotne sedežne garniture z ležiščem ali pa brez njega, kakor vam ustreza. Pridite pogledat sedežne garniture. Domžale niso daleč!

 

Kavči in kotne sedežne garniture z ležiščem

Moderne sedežne garniture s svojim videzom sledijo sodobnim modnim trendom, a pomembno je tudi, da so praktične. To pomeni, da ustrezajo vašim potrebam. Najbolj očiten primer takšne praktičnosti so kavči z ležiščem in kotne sedežne garniture z ležiščem. Uporabljate jih lahko kot dodatno ležišče za goste, a so dovolj kakovostni, da lahko na njih spite vsak dan. To pomeni, da so naše sedežne garniture s posteljo tako kakovostni, da jih lahko čez dan uporabljate kot sedežno garnituro, ponoči pa na njih zaspite. Klasične ali moderne sedežne garniture – bistvena je kakovost, ki jo dobite pri V + Grošelj.

 

Moderne sedežne garniture združujejo eleganco in preproste linije

Sedežne garniture s posteljo oziroma kotne sedežne garniture z ležiščem so lahko po obliki tako rekoč kakršne želite, le toliko morajo ustrezati določenim zahtevam, da je ležišče sploh mogoče umestiti. Moderne sedežne garniture so sodobne ne le po svoji obliki, ampak tudi po tem, da je celotno ogrodje oziroma sistem za izvlek postelje najsodobnejši. Včasih so bili kavči z ležiščem težki, posteljo pa je bila prava umetnost izvleči, danes pa je to popolnoma preprosto. Oglejte si našo ponudbo in nam sporočite svoje želje, pa bomo izdelali oblazinjeno pohištvo po vašem okusu.