Izdelava spletne strani za Viljem Grošelj s.p.

V mladem podjetju, ki je polno energije novih ideje je vse mogoče na področju sedežnih garnitur. Sedežne garniture po meri so naš izziv . Individualen pristop nas razlikuje od drugih, strankam pa daje dodatno vrednost s svetovanjem in  desetletnimi izkušnjami,  ki jih imamo na področju oblazinjenega pohištva.

Oblazinjeno pohištvo je okras in udobej dnevne sobe, zato je še kako pomembno, da služi udobju in dobremu počutju ne samo lastnikam temceč tudi gostom.Sedežne garniture idzelane po meri vaši dnevni sobi dajo dober izkoristek prostora, estetski in dizajnerski videz ter večje udobje in funkcionalnost. Za vse oblazinjeno pohištvo lahko izbirate med različnimi materiali od različnih tkanin do usnja. 

 V prodajnem programu poleg sedežnih garnitur nudimo še: sedalne vreče, okrasne blazine, vzmetnice, postelje in stole. 

 

 

Izdelava spletnih strani Google

 

 Izdelava spletne strani  Google je proces v katerem sodelujeta naročnik in podjetje , ki izdeluje spletne strani. Znanje naročnika z njegovega področja poslovanja  se dopolnjuje z  zananjej izvajalca za postavitev uspešne splente strnai . Pri izdelavi spletne strani html je osnovno pisanje  kot bi pisal v Wordu le, da je potrebno upoštevati nekaj značilnosti in posebnosti tega programskega jezika. 

Pri izdelavi spletne strani se naredi program in projektno skupino, ki se poglobita tako v dejavnost naročnika kot specifične potrebe in posebnosti  delovanja naročnika ter njegovih ciljnih kupcev.  Spletna stran mora upoštevati smernice razvoja in uporabniško izkušnjo. Oba elementa. uporabniška izkušnja in smernice razvoja,, ki jih narekuje Google je potrebno upoštevati  pri izdelavi spletne strani.Saj le spletna stran, ki vpošteva smernice razoja je nagrajena s strani Googla in dosega visoke pozicije  ter spletna stran, ki je prijazna do uporabanika in ima dobro uporabniško izkušnjo, daje dobre rezultate. V večini primerov so to povpraševanja ali naročila. Za podjetja, ki pa so naravnana na pridobivanje kontaktov za šerjenje dejavnsti pa je pomembno pridobivanje novih kvalitetnih kontaktov. ( Lead generation) 

 

Kvalitetna izdelva spletnih strani 

 

Kvalitetna izdelava spletnih strani je tako proces in skupek aktivnosti ter tehnik, ki jih je potrebno upoštevati. 

Kako izgleda kvalitetno izdelana spletna stran in kaj ima naprednejšega ter posebnega  od ostalih, ki so povprečne ali slabe ? 

Kvalitetno spletno srtran odlikuje to, da jo je lahko poiskati po ključnih besedah za dejavnost in, da obiskovalce vodi do nakupa ali povpraševanja. 

 

Kaj je najbolj obiskana spletna stran ? 

Ko  iskalci vpisujemo besede in besedne zveze v brskalnike ima kvalitetna spletna stran prednost., da se za kar največ besed, besednih zvez in fraz pojavlja na prvi strani brskalnikov. Če govorimo o sedežnih garniturah kjer so pomembni vsi izrazi in sopomenke, ki pojmovno tangirajo na sedežne garniture. Opisno pa iskalci vpisujemo različne izraze, kot so na primer ( sedežna garnitura za malo stanovanje, moderna sedežna garnitura, sedežna za stanovanje , moderna sedežna, sedežna za pet ljudi , sedežna za spanje, ...... in še veliko drugih. Za več besed, besednih zvez in fraz kot je spletna stran na pri strani Googla za več besed jo ljudje najdejo  večkrat jo obiščejo in s tem je uresničen eden o osnovnih pogojev. Sedaj lahko govorimo o obiskanosti spletne strani. Mirno lahko rečemo, da je spletna strani, ki je  bolj obiskana  od konkurentov najbolj obiskana spletna stran v tej kategoriji. 

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. 

 

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani? 

VSISI, spletni marketing, d.o.o. 

Šmartinska cesta 134A 1000 Ljubljana

 http://www.spletnidonos.si/

 http://www.internetni-marketing.si/

 E-mail: info@vsi.si Tel: 05 907 59 28