Ogledala z oblazinjenim robom

Ko nam nekdo omeni tapetništvo in oblazinjeno pohištvo, ogledala najbrž niso naša prva asociacija, nihče izmed nas ne pomisli najprej na ogledalo po meri. Sicer res drži, da so temeljni izdelki v našem podjetju sedežne garniture, oblazinjene postelje, počivalniki, sedalne vreče, stoli in drugo oblazinjeno pohištvo, a pri nas lahko med drugim dobite tudi ogledala. Vas zanima kakšna? Pravzaprav kakršna koli želite – z usnjenim oziroma oblazinjenim okvirjem, seveda. Izberite si ogledala za kopalnico. Si želite ogledala v spalnici, na hodniku ali v dnevni sobi? Bi radi prav posebna ogledala z oblazinjenim robom? Pri nas vam lahko ponudimo ogledalo, ki je izjemnega videza in ga lahko prilagajate svojemu pohištvu.

 

Ogledalo po meri za vsak prostor

Ogledala so nepogrešljiv del našega življenja. Samo pomislite – vsak izmed nas jih ima doma kar nekaj – od manjših ročnih oziroma kozmetičnih ogledal do tistega na stranišču in v kopalnici, nato pa še kakšna ogledala na hodniku … In da ne pozabimo ogledala v spalnici, navadno ob garderobni omari. Velikost si pač izberete, kot vam ustreza, za ostalo pa glede na vaše želje poskrbimo mi.

 

Ogledala kot estetski objekt

Ogledala po meriV sodobnem notranjem oblikovanju je ena najpomembnejših zapovedi ta, da naj bo notranja oprema v stanovanju praktična in estetska hkrati. To velja tudi za ogledala: v njih se lahko pogledamo, izberemo si najbolj praktično velikost in torej služijo povsem praktičnemu nameni, obenem pa so ogledala v spalnici, kopalnici in na hodniku tudi del opreme in polepšajo naše stanovanje. Ogledalo po meri je idealna izbira, saj vam lahko ne glede na velikost ali obliko izdelamo takšna ogledala, da se bodo ujemala z vašim domom. Lahko celo izdelamo okvir oziroma oblazinjenje iz popolnoma enakega materiala, kot je vaša sedežna garnitura. Ogledala z elegantnim usnjenim okvirjem polepšajo vsak prostor in mu dajo pridih razkošja. Oglejte si našo ponudbo in se odločite za čudovito ogledalo.

 

Oglejte si našo ponudbo ogledal.